Новини

2018-07-14
Нова система акредитації: попередні підсумки експертних обговорень.
Впродовж першого півріччя 2018 р. експерти проекту «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті» розпочали реалізацію проектних завдань. Проведено 5 робочих засідань експертної групи.
2018-01-20
Експертна група розпочала розробку нової системи акредитації освітніх програм.
В січні 2018 року розпочався проект «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті» (детальніше див. розділ «Проекти»). Його метою є створення нової моделі акредитації у вищій освіті для попередження та подолання корупції у цій сфері, для забезпечення якості вищої освіти. Сформовано команду проекту, яка включає провідних вітчизняних та іноземних експертів з питань акредитації освітніх програм та інституцій; розроблено план реалізації проекту, що передбачає підготовку проектів ряду документів (Пам'ятка експерта щодо дотримання принципів академічної доброчесності під час акредитаційної процедури, Форма представлення самоаналізу, Кодекс честі експерта, Положення про конфлікт інтересів тощо), їх експертні обговорення та напрацювання рекомендацій новому складу НАЗЯВО.
2017-11-10
У Сумах пройшов тренінг для батьків та освітян «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства».
27 жовтня 2017 р. у Сумах пройшов ще один захід із серії тренінгів для батьків та освітян «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства». Тренінг організовано БФ «Інститут розвитку освіти» за фінансової підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні (Friedrich Naumann Stiftung für die Freiheit; http://ukrajina.fnst.org/) та Програми підтримки середньої освіти Фундацій «Відкрите суспільство» (ESP OSF, Будапешт). Партнерами в підготовці та проведенні заходу стали ГО «Батьки «SOS» та Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.
2017-11-10
Взаєморозуміння та співпраці батьків й освітян: тренінг у Кропивницькому.
13 листопада 2017 р. у Кропивницькому (конференц-зал готелю "Reikartz Кропивницький", вул. Чорновола, 1д.) пройде одноденний тренінг для батьків школярів та керівників навчальних закладів міста «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства».
2017-10-26
Тренінг для батьків та освітян пройде у Сумах.
27 жовтня 2017 р. у Сумах (конференц-зал готелю "Reikartz Суми", вул. Воскресенська, 1д.) відбудеться одноденний тренінг «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства».
2017-10-24
У Черкасах відбувся тренінг для батьків і керівників шкіл.
18 жовтня 2017 р. у Черкасах відбувся одноденний тренінг «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: від діалогу до партнерства».
2017-10-12
Тренінг для батьків і керівників шкіл пройде у Черкасах.
Благодійний Фонд «Інститут розвитку освіти» в рамках діяльності, спрямованої на згуртування активних громадських сил для просування та підтримки реформ в освітньому секторі України, проводить тренінги для активних батьків та освітян. Заходи вже відбулись у Львові, Полтаві, Одесі, Харкові, Житомирі, Івано-Франківську, Дніпрі, Чернігові.
2017-09-26
Тренінг для батьків та керівників шкіл: «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: діалог партнерства».
22 вересня 2017 р. у Чернігові пройшов перший із запланованої на 2017 р. серії одноденних тренінгів для активних батьків та керівників шкіл «Батьки – педагоги – шкільна адміністрація: діалог партнерства».
2017-09-20
Тренінг на тему співпраці батьків школярів та освітян пройде у Чернігові.
Благодійний Фонд «Інститут розвитку освіти» анонсує черговий захід в рамках своєї діяльності, спрямованої на згуртування громадсько-активних сил для просування та підтримки реформ в освітньому секторі України. Тренінги для активних батьків та освітян вже пройшли у Львові, Полтаві, Одесі, Харкові, Житомирі, Івано-Франківську, Дніпрі.
2017-07-02
Пілотна «Школа директорів» відбулася у Києві.
23 - 25 червня 2017 рoку в Києві відбувся пілотний тренінг «Школа директорів» —для учасників конкурсного відбору на вакантні посади керівників навчальних закладів Києва організований Благодійним фондом «Інститут розвитку освіти» спільно з ГО «Київська міська організація «Батьки SOS» в рамках проекту «Громадська підтримка освітньої реформи в Україні». Проект реалізується за фінансової підтримки Програми підтримки освіти Фонду «Відкрите суспільство» (ESP OSF, Будапешт). Захід проведено у співпраці з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Київським міським будинком учителя.
 < 1 2 3 4 5 >  Last ›