News

2014-09-17
Workshop of the Strategy Advisory Group in Education
Untitled document

15-16 жовтня у Львові відбувся семінар Групи стратегічного аналізу та поточної експертизи в освіті. Тема семінару — обоговорення Дорожньої карти освітніх реформ. У роботі семінару взяли участь іноземні експерти. Серед питань, що обговорювались, можна виокремити, зокрема: освітня реформа в Україні у європейському контексті, стратегії освітніх реформ в перехідних суспільствах, шкільна автономія: перехід від централізованої ієрархії до самоуправління та відповідальності.

2014-08-30
Visit to Jagiellonian University
Untitled document
2014-08-17
http://iro.org.ua/en/main/event/11
Untitled document
2014-07-17
Strategy advisory group meeting
Untitled document
2014-07-14
Розпочато проект «Група стратегічного аналізу та поточної еспертизи в освіті: Дорожня карта освітніх реформ»
Untitled document

Інститут розвитку освіти за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» і в співпраці з Міністерством освіти та науки України й Комітетом Верховної Ради з питань науки та освіти розпочав проект «Група стратегічного аналізу та поточної еспертизи в освіті: Дорожня карта освітніх реформ»

2014-06-30
Семінар Magistra vitae? History by Request. Use and Misuse of History Curriculum in the Post-Soviet Countries
Untitled document

У Національному університеті Київо-Могилянська Академія відбувся міжнародний семінар Magistra vitae? History by Request. Use and Misuse of History Curriculum in the Post-Soviet Countries

2014-05-25
Семінар для робочої групи з розробки Дорожньої карти освітніх реформ
Untitled document

22 травня 2014 р. відбувся семінар для робочої групи з розробки Дорожньої карти освітніх реформ. Тематика зустрічі: Анкета-матриця для оцінювання готовності країни до реформ в освітній галузі.

2014-04-02
Meeting of SAG facilitators on elaborating Road Map of Education Reform
Untitled document

Meeting of SAG Education facilitators on elaborating Road map of educaiton reform. First priority tasks on structure of education system, curriculum reform, access to education,  staff, management and finance of education were discussed.

‹ First  < 8 9 10 11 >